Ublažite bol u leđima dvostruko brže

Voltaren

Emulgel 1% gel

Voltaren Emulgel s trostrukim učinkom smanjuje upalu, ublažava bol i ubrzava oporavak.

Voltaren Emulgel 1% gel je dostupan u tubi od 50 g

Gelovi

Umirite bolove s Voltaren Emulgel 1% gelom


Nemojte dozvoliti bolovima da Vas spriječe u uživanju u životu. Saznajte kako Voltaren Emulgel djeluje na uzrok boli kako bi se opet mogli slobodno kretati. Njegov trostruki učinak smanjuje upalu, ublažava bol i ubrzava oporavak.

Kako i

kada?

Pitanja i odgovori

 • Što je Voltaren Emulgel?

  Voltaren Emulgel je pripravak koji sadrži nesteroidni protuupalni lijek. Aktivni sastojak (diklofenak) prodire u kožu kako bi ublažio bol i upalu. Djeluje drugačije od krema ili gelova koji griju ili hlade, a sadrže sastojke za stimuliranje živaca u koži, kako bi pružili osjećaj zagrijavanja ili hlađenja.
  Voltaren Emulgel je nemastan i ne sadrži snažne mirise.

 • Što "Emulgel" označava?

  Emulgel je tehnologija dizajnirana za Voltaren Emulgel formulaciju. Ona omogućava gelu da prodire duboko u kožu. Nadalje, Emulgel tehnologija koristi jedinstvenu kombinaciju gela i kreme kako bi pružila rashlađujući i umirujući učinak prilikom primjene na koži.

 • Kako primijeniti Voltaren Emulgel 1% gel?

  Nježno utrljajte ili umasirajte malu količinu gela u kožu oko bolnog ili natečenog područja. Količina u rasponu od veličine trešnje do veličine oraha je obično dovoljna. Međutim, količina potrebnog gela varira s obzirom na veličinu bolnog ili natečenog područja. Za točno doziranje provjerite uputu o lijeku.

 • Kada NE koristiti Voltaren Emulgel 1% gel?

  Ne biste trebali koristiti Voltaren Emulgel 1% gel:

  • Ako ste alergični na diklofenak, propilenglikol, izopropilni alkohol, butilhidroksitoluen ili na bilo koji od ostalih sastojaka
  • Ako ste u posljedjem tromjesečju trudnoće
  • Ako ste ikada imali napad astme ili alergijsku reakciju nakon uzimanja aspirina ili drugih nesteroidnih protuupalnih lijekova poput diklofenaka ili ibuprofena

  Ako patite od nekih drugih zdravstvenih tegoba ili ako koristite neke druge lijekove, uključujući i one za koje nije potreban recept liječnika, uvijek pitajte svojeg ljekarnika ili liječnika je li Voltaren Emulgel prikladan za Vas. Također, prije nego počnete koristiti Voltaren Emulgel 1% gelpažljivo pročitajte uputu o lijeku uključenu u pakiranju lijeka.

  Voltaren Emulgel 1% gel gel bi trebalo koristiti samo na zdravoj koži i ne trljati u otvorene rane, infekcije, otvorene ozljede ili u bilo koje drugo područje gdje je koža abnormalna.

  Voltaren Emulgel 1% gel ne bi se smio koristiti s nepropusnim ili vodonepropusnim zavojima, ali neobloženi prozračni zavoji se mogu koristiti. Za ostale detalje glede mjera opreza pri korištenju Voltaren proizvoda, molimo Vas posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Saznajte više

Što je bol?

Bolje shvatite zašto naša tijela proživljavaju osjećaj boli, kao i mnoge uzroke tjelesne boli

Saznajte više

Vrste boli i njihovo liječenje

Saznajte kako biste trebali liječiti specifičnu vrstu boli…

Saznajte više

Kako Voltaren djeluje?

Saznajte kako Voltaren Emulgel 10 mg/g gel ublažava bol, smanjuje upalu i ubrzava oporavak.

**u usporedbi sa gelovima ili placebom

Saznajte više
Voltaren Emulgel ublažava bol u mišićima dva puta brže 
Voltaren Emulgel ublažava bol u mišićima dva puta brže