Olakšanje boli u zglobu, bez tablete

Voltaren

Forte 2% gel

Voltaren Forte 2% gel napada bol u zglobovima i mišićima snagom dvostruko veće koncentracije djelatne tvari u usporedbi s Voltaren Emulgel 1% gelom. Diklofenak prodire duboko u kožu i pruža olakšanje boli u trajanju i do 12 sati.

 

Voltaren Forte 2% gel je dostupan u tubi od 50g

Pobijedite tjelesnu bol s Voltaren Forte 2% gelom


Tjelesna bol pogađa 65% ljudi barem jednom tjedno, no ne morate tu bol trpjeti. Otkrijte kako Voltaren Forte 2% gel pruža kontinuirano olakšanje tako što prodire duboko u Vaše zglobove kako bi ublažio bol i smanjio upalu.

Kako i

kada?

Pitanja i odgovori

 • Je li Voltaren Forte 2% gel pravi izbor za mene?

  Voltaren Forte 2% gel je najprikladniji za ljude koji cijeli dan osjećaju upalu te bol u mišićima i zglobovima. Voltaren Forte 2% gel pruža cjelodnevno olakšanje od boli i upale u zglobovima i mišićima. Ako želite i dalje uživati u svojim svakodnevnim aktivnostima, tada Vam dvostruko snažniji Voltaren Forte 2% gel može pomoći u ponovnom preuzimanju kontrole nad svojim životom tako što će Vam omogućiti dugotrajno olakšanje od boli. Imajte na umu da se Voltaren Forte 2% gel ne bi trebao koristiti dulje od 14 dana za ozljede mekog tkiva ili 21 dana za osteoartritis, osim ako Vam liječnik preporuči dulje liječenje. Upotreba gela nije preporučena za djecu mlađu od 14 godina.

 • Traje li olakšanje od boli primjenom Voltaren Forte 2% gela cijeli dan?

  Voltaren Forte 2% gel dovoljno je primijeniti samo dva puta na dan, u razmaku od otprilike 12 sati (ujutro i navečer), kako bi omogućio cjelodnevno koncentrirano olakšanje od boli i upale. Redovitom primjenom (prema uputama) stvara se zaliha diklofenaka, djelatne tvari, duboko u koži – izvor lijeka koji će biti dostupan tijekom cijelog dana.

 • U čemu je poseban Voltaren Forte 2% gel?

  Voltaren Forte 2% gel može omogućiti cjelodnevno koncentrirano olakšanje od boli ciljanim djelovanjem na uzrok boli i upale. Primjenom gela dva puta na dan (ujutro i navečer) stvara se zaliha diklofenaka koji koži pruža izvor djelatne tvari te na taj način omogućava dugotrajno i cjelodnevno olakšanje od boli (pri redovitoj primjeni prema uputi). Tehnologija Emulgela upotrijebljena u Voltaren Forte 2% gelu omogućava djelatnoj tvari diklofenak prodiranje duboko u kožu i dolazak do mjesta boli i otekline.

 • Kada NE koristiti Voltaren Forte 2% gel?

  Ne biste trebali koristiti Voltaren Forte 2% gel:

  • Ako ste alergični na diklofenak, propilen glikol, izopropilni alkohol, butilhidroksitoluen ili na bilo koji drugi sastojak
  • Ako ste u posljednjem tromjesečju trudnoće
  • Ako ste ikada imali napad astme ili alergijsku reakciju nakon uzimanja aspirina ili drugih nesteroidnih protuupalnih lijekova poput diklofenaka ili ibuprofena

  Ako patite od nekih drugih zdravstvenih tegoba ili ako koristite neke druge lijekove, uključujući i one za koje nije potreban recept liječnika, uvijek pitajte ljekarnika ili liječnika je li Voltaren Forte 2% prikladan za Vas. Također, prije nego počnete koristiti Voltaren Forte 2% gel pažljivo pročitajte uputu o lijeku uključenu u pakiranju lijeka.

  Voltaren Forte 2% gel bi trebalo koristiti samo na zdravoj koži i ne trljati u otvorene rane, infekcije, otvorene ozljede ili u bilo koje drugo područje gdje je koža abnormalna.

  Voltaren Forte 2% gel ne bi se smio koristiti s nepropusnim ili vodonepropusnim zavojima, ali neobloženi prozračni zavoji se mogu koristiti. Za ostale detalje o mjerama opreza pri korištenju Voltaren proizvoda molimo Vas posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Saznajte više

Što je upala?

Saznajte sve o procesima koji uzrokuju upalu, zašto ona nastaje i kakav osjećaj u tijelu može izazvati…

Saznajte više

Bolovi i njihovo liječenje

Saznajte kako biste trebali liječiti specifičnu vrstu boli…

Saznajte više

Kako Voltaren djeluje?

Saznajte kako Voltaren Emulgel ublažava bol, smanjuje upalu i ubrzava oporavak.

**u usporedbi sa gelovima ili placebom

Saznajte više
Voltaren Emulgel ublažava bol u mišićima dva puta brže 
Voltaren Emulgel ublažava bol u mišićima dva puta brže